Mastodon 11.11.2017 Warssavi (PL)

Kevadel uue stuudioalbumi “Emperor Of Sand” üllitanud Atlanta bänd Mastodon on võtnud selle tutvustamiseks ette väikese turnee. Lisaks USA-le ja Kanadale tiirutatakse hilissügisel ka kuu aega Euroopas. Baltimaadesse ega Soome plaanis tulla ei ole, seega on parim ja kindlasti odavaim võimalus nende klubiesinemist näha Warssawis.
Kontsert on õnneks sobivalt nädalavahetusele sattunud.

Kuna huvilisi ei ole väga palju, siis sõidame minibussiga. See omakorda võimaldab arendada kiiremat tempot ja sõita ühe päevaga Warssavisse välja. Teel peatused jalasirutuseks ja söömiseks nagu ikka.

Reisiprogramm:

R. 10.11 Väljasõit Tallinnast, Balti Jaama bussiparklast kl. 07.00, Pärnust Kaubamajaka parklast kl. 09.30. Läbime Baltimaad ja hilisõhtuks jõuame Warssavisse. Majutume hotelli, kus elame kaks ööd

L. 11.11 Hommikupoolik tutvumine Poola elu-oluga omal äranägemisel, õhtul Mastodoni kontsert Progresja klubis. Soojendajaks Russian Circles – instrumentaalne post-rock/metal trio Chicagost.
Nende eelmisel aastal ilmunud albumit “Guidance” saate kuulata siit: https://www.youtube.com/watch?v=0nQDzlvRz2E

P. 12.11 Pärast hommikusööki asume tagasiteele.Soovi korral peatus Läti-Eesti piiril, et täiendada varusid. Tallinna jõuame orienteeruvalt kesköö paiku

Reisipaketi hind 190.- sisaldab:

* bussitransport Warssavisse ja tagasi
* 2 ööd hotellis (koht kaheses toas koos hommikusöögiga)
* kontserdipilet